Skip to content
Home » Pakej Percutian Malang Bromo

Pakej Percutian Malang Bromo

  Pakej Percutian Malang Bromo adalah pakej pelancongan perkhidmatan untuk lawatan Gunung Bromo dan Malang city yang merupakan salah satu destinasi utama bagi pelancong malaysia ke Indonesia Jawa Timur. Bromomalangtour.com menyediakan pelbagai pilihan jadual program yang sangat disyorkan untuk percutian keluarga pada hujung minggu.

  Cuti murah ke Malang Bromo banyak dipilih oleh pelancong dari berbagai daerah. Kenapa mereka memilih banyak pakej pelancongan ke Malang Bromo kerana di sini terdapat berbagai macam tempat wisata, anda dapat menemui banyak tempat wisata seperti wisata gunung, pariwisata pantai, pariwisata modern, pariwisata sejarah dan pariwisata agama.

  Sebagai contoh, lokasi yang paling diinginkan di Malang Bromo oleh pelancong termasuk pakej Bromo Jatimpark, muzium pengangkutan,ladang epal dan pakej pelancongan Malang Bromo 3 hari 2 malam, 4 hari 3 malam dan 5 hari 4 malam bergantung pada masa yang anda miliki.

  Pakej Percutian Malang Bromo

  Pakej Lawatan Malang Bromo 2022

  Di sini kami akan menyediakan pilihan tawaran menarik mengenai program pakej pelancongan Bromo Malang 2021, supaya anda boleh memilih dan menentukan pakej pelancongan yang sesuai dengan keperluan anda. Kemudahan yang kami tawarkan adalah lengkap sehingga anda tidak perlu risau tentang penginapan di Gunung Bromo dan Malang.

  Senarai Pakej Bromo Malang !

  √ Pakej Lawatan Malang Bromo murah
  √ Pakej Tour Malang Bromo 2 Hari 1 Malam
  √ Pakej Tour Malang Bromo 3 Hari 2 Malam
  √ Pakej Tour Bromo Batu Malang 4 Hari 3 Malam
  √ Pakej Pelancongan Malang Bromo Ijen 4 Hari 3 Malam

  Kebanyakan masa percutian yang dijangkakan adalah kepuasan … dan anda akan mendapatkannya jika anda memilih perkhidmatan pelancongan perjalanan ke bromo malang yang benar-benar profesional dan boleh dipercayai. Banyak agen perjalanan dari Surabaya ke Malang bromo murah, tetapi apakah kemudahan yang ditawarkan sama? dan ada semasa puncak musim cuti bolehkah anda mendapatkan tempat penginapan yang sesuai dengan apa yang ditawarkan? contohnya, sewa jeep di Bromo, boleh dijanjikan tiba pada masa puncak musim cuti seperti Hari Krismas dan Tahun Baru dan Lebaran. Segera menyertai kami Bromomalangtour.com untuk percutian anda ke Gunung Bromo dan Malang, kami menjamin semua penginapan anda akan seperti yang diharapkan Berikut adalah beberapa pilihan pakej pelancongan bromo Malang 2021 yang boleh anda pilih.

  Pilihan Jadual Pakej Lawatan Malang Bromo

  Pakej pelancongan Bromo murah adalah jadual aktiviti ke Gunung Bromo tanpa penginapan atau pakej pelancongan bromo tengah malam 12 jam. Harga pakej murah dengan hanya 12 jam sehari perjalanan anda boleh melakukan perjalanan di sekitar kawasan sekitar Gunung Bromo. pakej pelancongan yang disyorkan untuk anda yang tidak mempunyai banyak masa bercuti dan ingin mempromosi pakej dengan anggaran yang terhad.

  Pakej Tour Malang Bromo 2 Hari 1 Malam

  Jadual pakej pelancongan agak pendek tetapi anda boleh melawat ke tempat kegemaran anda di Jawa Timur. Namun, pickup mesti di pagi hari terus dari stesen / lapangan terbang di Malang. Tarikan-tarikan yang boleh dilawati di program pakej pelancongan malang bromo 2h1m yang termasuk memilih epal, jatimpark 2 dan gunung bromo.

  Pakej Pelancongan Bromo Malang 3 Hari 2 Malam

  Program kombinasi pakej wisata ke Gunung Bromo dan Batu Malang cukup lengkap dan sangat disarankan untuk liburan keluarga, pasangan dan kelompok. Program paket wisata sebagian besar dipilih oleh wisatawan berlibur di Jawa Timur. Lokasi wisata yang sering dikunjungi termasuk Gunung Bromo Meliputa 4 tempat terbaik, memilih epal, jatimpark 2, BNS dan coban rondo waterfall.

  Pakej Tour Bromo Batu Malang 4 Hari 3 Malam

  Pelancongan pakej agak panjang dan banyak yang dipilih ketika berminggu-minggu akhir cuti Lebaran, Krismas dan Tahun Baru. Tempat-tempat wisata yang dilawati di program paket wisata Malang Bromo 4 hari 3 malam termasuk atraksi di sekitar Bromo, memilih apel, air terjun coban rondo, muzium pengangkutan, jatimpark 2, rumah kayu dll.

  Pakej Pelancongan Malang Bromo Ijen Crater 4 Hari 3 Malam

  Jadual pakej pelancongan ini agak lengkap kerana ia menggabungkan beberapa lokasi kegemaran di Jawa Timur seperti pelancongan di Batu Malang, Gunung Bromo dan hiking Ijen Crater Banyuwangi. Oleh sebab itu, untuk memilih jadwal pakej lawatan haruslah dalam kondisi tubuh yang sangat baik karena termasuk memanjat ke puncak gunung.

  Harga Pakej Lawatan Malang Bromo Murah 2022

  Harga Pakej Percutian Bromo Malang Murah adalah anggaran perjalanan lawatan anda ke Gunung Bromo dan Batu Malang pada harga yang rendah. Penyesuaian anggaran sebelum cuti sangat dianjurkan.Hubungi kami untuk maklumat lanjut mengenai harga pakej pelancongan bromo Malang 2022.